Debreceni üzletünk:4024 Debrecen, Salétrom u. 5. Tel.: +36 (20) 328 6737
Miskolci üzletünk:3526 Miskolc, Szeles u. 71. Tel.: +36 (46) 349 866
Fő menü AkciókBemutatkozásSzolgáltatásokKapcsolat Termékeink
Ülőgarnitúrák
Fotelek
Akciós termékek
Gyerekbútor
Irodabútor
Hálószoba
Étkező
Kisbútorok
Konyhabútorok
Matracok
Tálalók
Gardróbok
Szekrénysorok
Kanapék
Ágyak
Konyhai gépek

Bemutatkozás

Kárpitos bútorok, étkezők, konyhabútorok, szekrénysorok hatalmas választékban verhetetlen áron, akár raktárkészletről is. 

Cégünk alaptevékenysége a kárpitosipari alapanyagok (bútorszövet, habszivacs stb.) kis- és nagykereskedése. 1992-óta vagyunk jelen a térség bútorpiacán, mint alapanyag nagykereskedők. 

A lakossági igények egy helyen való mind teljesebb kielégítése érdekében – bútorszövet és habszivacs boltunkkal egy udvaron – 2009-ben Kárpit-Max néven bútorboltot nyitottunk 1000 m2-en. Így szlogenünk: „Akár újat szeretne, vagy csak felújítaná a régit, nálunk ezt egy helyen megteheti.” 

A kárpitosipari bútorgyártó cégekkel való közvetlen kapcsolatunk biztosítja a bemutatott bútorok egyéni igényeket is figyelembe vevő gyors és precíz legyártatását, és nem utolsó sorban versenyképes árainkat. 

A Kárpit-Max Bútorboltban az országban egyedülálló módon több mint 2.000 féle bútor szövetből választva teheti egyedivé bútorát. A kiállított bútorokon – melyek akár azonnal is elvihetők – feldolgozva is megtekinthető bútorszövet választékunk egy része, megkönnyítve a döntést.
Hasonló kínálattal működik egy-egy bútorbolt Debrecen és Miskolc területén is. 

Fő profilunk – a kárpitosbútorok forgalmazása – mellett, találhatók még boltunkban szekrények, étkezőgarnitúrák, s egyéb kiegészítő bútorok is. 

Folyamatosan követjük a legújabb bútor-, és bútorszövet trendeket, stílusokat . Nálunk a modern és klasszikus formák kedvelői is megtalálják az elképzelésüket. 

Vállaljuk továbbá közületek, panziók, kollégiumok stb. teljes berendezését, a legkedvezőbb árakon. 

Szolgáltatásaink

Számos szolgáltatással segítünk a tervezésben, otthona berendezésében:
Ingyenes3D konyha látványtervezés
több, mint 2000 féleBútorszövet
lakberendezésiTanácsadás
kedvezményesHázhozszállítás
A honlap ajánlata nem minősül kereskedelmi ajánlatnak, az árak tájékoztató jellegűek. A gyártó az ajánlott bútorok szerkezetének, színének és méreteinek változtatási jogát fenntartja.
A képeken látható bútorok árai a dekorációkat nem tartalmazzák. Egyes elemeket szimbolikus fotóval ábrázolunk.